Tretman koji će učiniti da vreme stane: Cryo Meso Lift

Hidratacija i lifting-efekat

„Cryo“ je reč nastala od grčke reči κρύος – što znači zamrznuto, zaleđeno. U filmovima naučne fantastike u krio-komorama možete zalediti organizam i probuditi se vekovima u budućnost a da ne ostarite ni jedan dan! Bilo bi lepo da možete tako da zaledite vreme na svom licu, zar ne? 

 

Tretman lica

 

Evo zašto treba da izaberete baš njega:

 

1. VIDLJIVA PROMENA 

Efekat je sada i odmah, izuzetno vidljiv golim okom! S tretmana odlazite s glatkom, hidriranom, zategnutijom i osveženom kožom koja vidljivo blista. Baš kao da smo pre neku godinu zamrznuli vreme za Vas.

 

Cryo Meso Lift

 

2. PRIJATNA POCEDURA

Ako ste ikada bili uplašeni od mezoterapije s iglicama, treba da znate da je ova unapređena verzija mezoterapije bez igala savršeno prijatna. Serum koji se koristi nežno hladi kožu, a sem neophodne hidratacije, pruža i dodatni lifting-efekat

 

Tretmani lica

 

3. OPUŠTAJUĆI TRETMAN

Cryo Meso Lift neće zalediti samo vreme na Vašem licu, obrisati s njega umor i nekoliko godina – već će zamrznuti i sadašnji trenutak. Opustićete se, jer je svaka sekunda tretmana izuzetno prijatna. Zaboravićete na brige, probleme, pretpraznične gužve, sve obaveze koje treba završiti…

 

Cryo Meso Lift

 

4. RAZUMLJIV SISTEM DELOVANJA

Naši klijenti vole da znaju kako izgleda tretman i kako deluje. Više vole procedure koje je lako objasniti i koje su razumljive. Cryo Meso Lift je upravo takav tretman. Naime, i sami znate da serumi koji se stavljaju svakodnevno i u kućnim uslovima ne prodiru do dubljih slojeva kože. Posebnim aparatom mi ovu situaciju možemo da promenimo i apliciramo specijalne koncentrovane serume u dublji sloj kože, i to bez iglica. Prvo radimo nežni piling ultrazvukom, a zatim drugim aparatom ubacujemo serum u dublje slojeve kože i na kraju tretman završimo hladnom lifting maskom. Kombinacija je, kao što ćete nakon tretmana i sami videti – dobitna!

 


 Zakažite BESPLATAN pregled

2 thoughts on “Tretman koji će učiniti da vreme stane: Cryo Meso Lift”

    1. Poštovana Jasmina,

      za informacije o cenama ili zakazivanje besplatnih konsultacija možete me pozvati na broj telefona 062 757 805

      Srdačan pozdrav!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.